Menu
gigazte
Level 35
gigazte avatar
Green Arrow (gigazte)
24 years old, male
Zalaegerszeg
Hungary
Online
member for: 7 years
System Requirements
This content of the site can only be seen by members!
If you want to be a member, please register and log in!
Post Comment
Please login to post a comment.
Comments: 13589
gigazte avatar
1 day ago | 2017. 05. 26. 12:10:47
#
Sok szerencsét kívánok hozzá, bár ha csak a szerencsén múlva másabb lenne a dolog.

Szerintem is a bunkerbe sikerült időben leérni. Azért ennyi szereplőt nem írnak ki egyszerre, főleg úgy, hogy bejelentették Laurel, Wild Dog, Dinah szerepelnek a következő évadban. JB amúgy hivatalosan búcsút intett a sorozatnak, de tuti biztos vagyok benne, hogy Malcolmot még látni fogjuk.

A következő évadban elvileg egy több fős ellenséges csapat lesz. Covenant néven. Ha Prometheus után ez tényleg így lesz, akkor nevetek egyet!:? Anatoly és Laurel szerintem adott.
Slaughter avatar
1 day ago | 2017. 05. 26. 11:06:05
#
Hát a büdös p*csába...:D Kimerem jelenteni, hogy az évad erősen a legjobb, mondom ezt úgy, hogy eddig a második volt a kedvencem. Slade még mindig badass, örültem annak is, hogy "megbékélt" a dolgokkal, persze az is közrejátszik ,hogy a mirakuri kiment a szervezetéből. Rész végére meg egyáltalán nem számítottam, de persze nem panaszkodom. Chase hihetetlen jó szezon villan volt! Minap beszéltem ismerősömmel, hogy reméljük Slade levitte a csapatot az argus bunkerbe, így lehet (nyilván) megúszták.
Flashről nem tudok mit írni, gyenge szezonhoz kaptunk egy gyenge szezon finálét, csalódás.

Jönnék gyakrabban, csak tanulnom kell a szerkezetet/munkavédelmet, meg egyéb ***ságokat, mert jövőhéten vizsgázok...D:
gigazte avatar
1 day ago | 2017. 05. 26. 10:44:59
#
Ez az Arrow finálé volt a sorozat történetében a legerősebb! Olyan örömmel ültem végig ezt a részt, hogy simán még egy másfél órán keresztül folytathatták volna! Jó volt a történet felépítése, és a Slade Oliver páros ütött akkorát, mint régen. A többi szereplő is kiválóat alakított. A két cicaharc is végre beteljesült. Oliver Chase harc, és a többi is nagyon jó volt, és a múlt is rendesen izgalmas volt! Ilyen tömény akcióbombát, el se tudtam eddig képzelni!:o A vége meg jó kis cliffhanger volt. Hihetetlen milyen tervet lenyomott Chase! Egyszerűen zseniális, és szerintem Jokeri szintre emelte! Én egyébként gondoltam, hogy öngyilkos természet, mert már az előző részekből is ez leszűrhető volt, de az, hogy vele együtt az egész sziget is robbant, az nagyon komoly volt! Az az érzésem egyébként, hogy Chaset kívül senki sem halt meg. Maximum még Evelyn és Bumeráng. Malcolm is tuti kijátszotta a halált, mint mindig!

Ezzel szemben a Flash szánalmasan hanyag, és gagyi lett! A CGI zs kategória volt az erdős résznél, és megint túltolták a drámát... Annyi logikai bukfenc van az egészben, hogy az már vicces. Sokan meg ezt a szenny évadot magasztalják! A vége meg egyszerűen röhejes, és ha behozzák azt a hülyeséget, hogy Wally lesz az elsőszámú Flash, akkor én el is kaszálom ezt a sorozatot!

Az Arrow új évadát tűkön ülve várom, és egyébként bármikor jöhetsz ide beszélgetni, ha szeretnél! :D
Slaughter avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 11:44:18
#
Vedd úgy, hogy nem említettem meg Boomerangot...:D Bocsi :>
gigazte avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 10:33:40
#
Én nem néztem most direkt semmi promót, mert nem akarok előre megtudni egy jelenetet sem.
Slaughter avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 10:14:25
#
Teljes mértékben egyetértek! Arrow évadzárójának az extended promoja nagyon felhypeolt, jó látni Cpt Boomerangot is. Flash promo viszont elég lapos lett, nem tudom mire számíthatunk :D
gigazte avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 09:07:15
#
Bicike: Azt hittem ZDKG-s cucc lesz ott, hát csalódtam! :(
Slaughter:
Flash: Hogy őszinte legyek eléggé vontatott rész volt megint! A cápás rész és még talán Snart visszatérése üde színfolt volt, de egyébként felejthető az egész! A végén a harc egy kicsit röhejes volt, de szerintem Irist kicserélték valaki másra!XD Ha pedig meghalt, egyáltalán nem hatott meg a halála! Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy ha már nem él, akkor a következő évad is jobbára csak dráma lesz!:(
Arrow: Lassan indult, de elég badass rész volt! Teljesen hozta az egész évad színvonalát, és jó volt újra a sorozatban tudni Malcolmot, és Nyssat. A legvégén Slade rövid monológja, pedig hangulatban mindent vitt! Laurel egy kicsit most kilógott szerintem a sorból, ami a színészi játékot illeti. Wild Dog és Dinah honléte eléggé kérdéses. Vajon ők is egy másik terv részei? Az utolsó rész mindenesetre epic lesz! :D
Slaughter avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 08:50:47
#
Kicsit megkésve, de mi a véleményed a heti részekről? :D
Bicike avatar
7 days ago | 2017. 05. 20. 06:41:31
#
gigazte avatar
14 days ago | 2017. 05. 12. 21:49:28
#
Akármennyire is bugyutának tűnt a promo alapján a Flash mostani része, tényleg nincs belekötni való! Sajnálom, hogy ennyire elhúzták a sztorit, mert egy elég jó kis évad lehetett volna, ha a Savitar szálat jobban bemutatják nekünk, és többet is szerepelt volna a képernyőn! Egy kérdésem van amúgy hozzád. A következő promot néztem, és ott Snart fog segíteni Barrynek a Gyilkos Cápa ellen! Hogy a fenébe? Ő meghalt nem?:? Kicsit kezdik elveszíteni a fonalat szerintem!
Az Arrow is jó volt, és felvezette az utolsó két részt. Lesz akció bőven, csak ne legyen túlzsúfolva mindennel, és emészthető legyen a befejezés.
Slaughter avatar
15 days ago | 2017. 05. 12. 17:33:08
#
Bármennyire szeretném fikázni a heti flash részt, nem tudom :D Elég korrekt epizód volt, színészek alakításai is rendben volt, egyedül azt bánom, hogy nem korábban fették ezeket fel, lehet nem lett volna annyira "halott" évad. Évadzárót mindenesetre várom!
Arrow rész szintén jó volt, Hoss-t továbbra is nagy mvp-nek tartom, rész végére megint bebizonyosodott, hogy Prometheus tényleg 10 lépéssel előrébb volt :D Elég összecsapott értékelés, de mást nem tudok hozzáfűzni :D
gigazte avatar
15 days ago | 2017. 05. 12. 08:44:05
#
Jól van oké! Láttam őket, szóval jöhet a spoiler! :D Azért nem írom még le a véleményem, mert este szerintem jóval összeszedettebben tudok róla beszélni.
Slaughter avatar
15 days ago | 2017. 05. 12. 05:49:08
#
Estefele beugrok megbeszélni a részeket! :D
gigazte avatar
22 days ago | 2017. 05. 05. 10:38:46
#
Akkor annyit elárulok, hogy a legvégén Adrian Oliver fiát valószínűleg elrabolja. A következő résztől már szerintem újra felveszi a történet a fonalat, és jó 3 rész vár ránk! :) A Flashnél még azt is eltudom képzelni, hogy ebben az évadban le se győzi Savitart! Hihetetlenül gyenge egy főgonosz, annyi szent! 3 részre besűríteni mindent, elég hülye lépés volt!
Slaughter avatar
22 days ago | 2017. 05. 05. 10:21:47
#
Flasht megnéztem, de Emo Barry nem nyűgözött le. :D Meg ahogy írtad elég nagy ***ság az egész...Hidegháborús pilóta villámos mellszőrzettel, na abba nem tudtam volna belekötni, de ez így nem tetszik, még mindig azt mondom, hogy Savitar el lett "pazarolva".
Nem tudom rávenni magam, hogy Arrowot megnézzem, majd a jövőhetit. :D
gigazte avatar
22 days ago | 2017. 05. 04. 23:01:40
#
Slaughter:

Flash: Ha még egyáltalán nézed!XD Olyan hülye forgatókönyv van, hogy eléggé zavaró. Barry Savitar, és ha bármit csinál a jelenben, akkor tudja a jövőben? Ekkora hülyeséget se hallottam még! Eobard és senki se tudta ezt, ha egy régebbi időben rekedt... A rész hozta a szokásosat. Dráma itt, dráma ott. Mondjuk a Killer Frostos részek ott voltak rendesen! Nagyon szerethető Caitlin Killer Frostként, így remélem az is marad! Barry meg ölje meg magát, azt megmentheti a sorozatot a teljes bukástól!:?

Arrow: Akármennyire is leírtad ezt a csapdás részt, a karakterek simán elvitték a hátukon ezt az epizódot! Nem gondoltam volna, de izgalmas és korrekt rész lett! Sokkal profibbak a szereplők, mint a Flashben! Természetesen te döntöd el, hogy megnézed-e vagy sem, de én nyugodt szívvel ajánlom neked! :)

Bicike: Uncsi!XD
Bicike avatar
26 days ago | 2017. 05. 01. 10:22:44
#
Én meg a giga, úgyhogy nevezd meg a nevem, nigga!
gigazte avatar
26 days ago | 2017. 05. 01. 09:31:23
#
Én meg a Green Arrow. Jó?:o
Bicike avatar
27 days ago | 2017. 04. 29. 19:56:17
#
Nem azt mondom, én vagyok Flash....
gigazte avatar
28 days ago | 2017. 04. 28. 23:06:08
#
Semmi probléma, mert amúgy sem írtál akkora spoilert!XD Az Olicitys baromságról meg már valamikor múlt héten írtam, hogy nem értem azt, hogy minek erőltetik. Na de megnéztem az Arrowot, és annyira nem volt gáz, szerintem jó volt egy rész erejéig jegelni az Adrianes részt. Bár ezt a Helixes vonalat remélem kilövik teljesen, mert jó nagy hülyeség. Amúgy egyedül az Íjász rész hiányzik, de nagyon! Beigazolódott az, hogy Felicity jó nagy hülye volt, amit már régóta tudni lehetett!XD Engem annyira nem irritál, mert szerintem jól játssza a kétszínű sötétebb szerepet!:? Jobban áll neki, mint az a szerep, amikor folyamatosan csak sírt, hogy Oliver ne öljön meg senkit! Amúgy már egészen biztos, hogy Laurel az évad végén Chasenek fog segíteni.

Még ezzel kiegészítettem a Flashes írásomat: Észrevetted a Shazam Easter Egget? Walls amikor a könyvből olvas fel, akkor kirajzolódik a könyvön Shazam.

Mindenképpen kiderül, mert már itt van a következő rész trailere:
Slaughter avatar
29 days ago | 2017. 04. 28. 09:54:28
#
Ó basszus, ezer bocs a spoiler miatt! :D Semmi ötletem sincs Savitar személyazonosságával kapcsolatban, de amilyen másodlagos évad villain, nem is igazán érdekel. Nem akarom leszólni, mert a jelenetei jók, de kevés időt van a vásznon. Még a végén képesek és elhúzzák a felfedést évadzáróra..:D Remélem lesz valami, mert ez így nem állapot.
gigazte avatar
29 days ago | 2017. 04. 28. 09:42:36
#
Az Arrowot még nem tudtam megnézni, mert ktomenál mostantól több napot is fognak csúszni hozzá a feliratok. Este még szerintem válaszolok rá.

Drámázáson kívül megint szinte 0 akció volt a Flashben, de legalább a párbeszédek elvihetnék az egészet a vállukon, de sajnos azok se tudják!XD Nagyon remélem, hogy az évad végén meghal Iris és végre egy sötétebb Barryt kapunk, aki nem siránkozik összevissza! Szerinted kit rejtettek Savitar páncélja mögé? Nekem valahogy az az érzésem, hogy szerintem Barryt valamilyen formában! Nem tudom, hogy elszólás volt-e, de ebben a részben több utalás is volt rá. Barry előrement 2024-be, és ahogy a jövőbeli Barry számolgatta az időt nagyjából 2025-ben sikerült neki csapdába csalni.:? Ilyenekre nem figyelnek oda? Wallyt lesokkolta Savitar, ami szerintem megint csak Barryre utal, plusz még az is, hogy Savitar az első speedster. Killer Frost ahogy behódolt neki az meg Ronniera utal, de nem hiszem, hogy annyi időn keresztül rejtőzködött volna. Amúgy csak szerintem voltak esetlenek a maszkok? Olyan mintha Barry a jelenben maradt volna!8-) Semmi sem utalt arra, hogy idősödtek a karakterek. Barry jövőbeli ruhája meg egyszerűen röhejes volt. Érdekes, hogy még a jövőben se érte el azt a sebességet, hogy legalább kék legyen a villáma.

A castingból nekem is az tűnik fel, hogy egyre gyengébbek az alakítások. A H.R.-t alakító Tom Cavanagh is olyan gyenge lett, amióta ezt a félnótás Wellst alakítja... Wally és Iris már régóta 0. Még maga Barry, aki ér valamit, és még talán Caitlin.
Slaughter avatar
29 days ago | 2017. 04. 28. 09:26:31
#
Heti részek szerintem elég gyengék voltak.Az apa/lánya sztoriszál Hossal elég korrekt volt, de összegzésben nem jött be. Felicity továbbra is irritál, szóóóval jah :D Jövőheti Arrow részt passzolni fogom, ahogy láttam a promoból visszatér az Olicity-s bullshit..:D Barry továbbra is egy balf*sz, értem én, hogy kell csinálni a konfliktust, de hogy második találkozáskor is csak odafut a Mirrorékhoz, semmi terv nélkül, azt csodálkozik, hogy miért "picsázzák" el ugyanazzal a technikával, azt nem tudom felfogni...:D Eddigi 2 évadban nem tűnt fel, mert jó évadok voltak, de a cast többsége ritkaszar színész
gigazte avatar
29 days ago | 2017. 04. 27. 18:12:20
#
Kire másra foghatnám?:?
Bicike avatar
29 days ago | 2017. 04. 27. 18:11:26
#
Még fogd rám. XD
gigazte avatar
30 days ago | 2017. 04. 27. 13:02:07
#
Igen!;-( -1 kattintás az egér élettartamából!
Bicike avatar
31 days ago | 2017. 04. 26. 17:28:18
#
De, tuti, hogy rákattintottál!
gigazte avatar
35 days ago | 2017. 04. 21. 21:26:41
#
Nagyon vicces!:?
Bicike avatar
35 days ago | 2017. 04. 21. 20:31:28
#
Amúgy: Spoiler!
gigazte avatar
36 days ago | 2017. 04. 21. 10:21:32
#
Úgy néz ki nem fogunk unatkozni! Már most leszűrhető, hogy elég sok minden fog történni. Talia Nyssa harcra nagyon kíváncsi leszek, bár ezt már lehetett tudni, hogy lesz. Sladere is kíváncsi vagyok, hogy milyen szerepet fog betölteni. Szerintem tuti, hogy megszökik majd, miután kiengedi Oliver!XD Olicity románc annyira nem érdekel, mint amennyire sokan sírnak érte. Ott van még Laurel, és Malcolm is, hát ha nem ez lesz a legjobb évadzáró, akkor nem tudom mit mondok. Jövő héten végre kibeszélhetjük megint a részeket! :)
Slaughter avatar
36 days ago | 2017. 04. 20. 18:10:38
#

A picsába....:D
gigazte avatar
37 days ago | 2017. 04. 19. 21:30:16
#
Jól van maradjál!XD
Bicike avatar
37 days ago | 2017. 04. 19. 20:10:21
#
Én is szoktam nézni!
gigazte avatar
38 days ago | 2017. 04. 18. 19:40:43
#
Na ennek örülök. :)
Liptik avatar
38 days ago | 2017. 04. 18. 18:42:52
#
Gigazte szoktam nézni a livejaidat.
gigazte avatar
40 days ago | 2017. 04. 17. 13:16:43
#
A magyar Zöld Íjász facebook csoportnál írta valaki, de szerintem nincs kőbe vésve ez még!
Slaughter avatar
40 days ago | 2017. 04. 17. 09:12:37
#
Most hallom először, nem tudok semmit. Arrow igazán visszatérhetne szünetről, mert ez így nem állapot. :D Flash-t nem hiányolom annyira..:D
gigazte avatar
43 days ago | 2017. 04. 14. 11:47:05
#
A következő évadban is szerepelni fog Wild Dog és a mostani Fekete Kanári, szóval elég sanszosnak tartom, hogy gonosz lesz Laurel. 2 Fekete Kanárinak meg látom értelmét. Amúgy azt olvastam, hogy lesz még valami crossover, tudsz róla esetleg valamit?
Slaughter avatar
43 days ago | 2017. 04. 14. 11:22:24
#
Hát nagyon remélem! :D Zavaros, de következő évadba Laurel, mint Siren lesz jelen, nem? Így elég valószínű, hogy gonosz lesz, de lehet hülyeséget mondok, nem emlékszem már rá :D
gigazte avatar
43 days ago | 2017. 04. 13. 20:29:50
#
Bicike: A zte nem kell oda!8-)XD
Slaughter: Nem kell bocsánatot kérned ez miatt. Hát sajna igen, de szerintem Eobardot nem kell végleg temetni, mert elég sanszos, hogy még valamilyen formában találkozunk vele!:? Ha nem akkor kapják be!

Arrow: Érdekes egy szezonfinálé van készülőben, mert szerintem Laurel is gonoszként lesz jelen!
Slaughter avatar
45 days ago | 2017. 04. 12. 14:54:56
#
Szerintem is elég korrekt rész volt, de az nem tetszik , hogy Eobard megint ki lett nyírva...X-( Nagyon örülök, hogy az Arrow és LoT-ban nem csalódtunk idén :) Arrowról jut eszembe, ha jól tudom Slade be lesz hívva évadzáróba (?). Nagy a HYPE! :D
-off- megint bocs a kései válaszért :D
Bicike avatar
48 days ago | 2017. 04. 08. 22:17:23
#
A nevem gigazte... (A többit már tudod.)
gigazte avatar
50 days ago | 2017. 04. 07. 15:07:10
#
A Torrente az tetszett, bár mostanában nincs hangulatom az ilyesmihez!XD

Ez a LoT finálé aztán eléggé jól sikerült. Hihetetlen mennyi humort sikerült megint belevinni úgy, hogy egyáltalán nincs túltolva az egész. Már az első 10 percben szét röhögtem magamat. Szerencsére amúgy nem lett nagy katyvasz a történet, és teljesen emészthető lett mindenki számára. Azt mondjuk sajnálom, hogy végül nem volt Barry és Thawne harc, de szerintem így is bőven elég epikus lett.

Mondjuk így a végét látva lövésem sincs, hogy ezt a dinoszauruszos 2017-et, hogyan fogják kijavítani, de nagyon remélem, hogy nem fogják újraidézni a Flashpointot és a többi sorozatot nem cseszik el, vagy az is lehet, hogy itt szétválik a LoT a többitől. Érdekes lesz a következő évad! Sajnos sokat kell rá várni! :(
Slaughter avatar
50 days ago | 2017. 04. 07. 13:20:19
#
Na ezt sajnálattal hallom :( Mondhatni :D
gigazte avatar
52 days ago | 2017. 04. 05. 13:04:28
#
Én meg azért nem kezdtem el, mert sokkal inkább kíváncsi lennék a már Batman létezése alatt játszódó történetre. A noir mindig is érdekelt, de inkább filmekben nézem, mint egy terjedelmes sorozatban. Igen most volt az évadzáró a TWD-ben, sajnos hatalmas lejtmenet jellemző már rá, és egyre többször úgy vagyok vele, hogy minek is nézem én ezt?XD

Olyasmi mint a Torrente?
Slaughter avatar
53 days ago | 2017. 04. 03. 19:12:18
#
Hát nagyon unszimpatikus volt az egész cast, kivéve Gordon és Alfred, őket nagyon bírtam, első évaddal végeztem is, de soha nem gondoltam rá, hogy folytatom, nem egy nagy eresztés. Számomra maradandó sorozatok sorolva vannak a profilomon ,fölösleges lenne megint leírnom :D Walking Deadnek most volt évadzáró, ha jól tudom, nem? Nagyon alpári egy sorozat, de nagyokat röhögök rajta :D Kanadai vígjáték, de rohadt jó :D (kis ízelítő, megnézed megnézed, ha nem nem :D )

"safety...ALWAYS off" :DD
gigazte avatar
54 days ago | 2017. 04. 03. 11:38:10
#
A Gothamet miért hagytad abba? Olyan rossz lett, vagy csak nem kötött le? Sok sorozattal én is végeztem már, szerintem napestig sorolhatnám, de maradandót eddig csak a vámpírnaplók nyújtott. A Walking Deadet egyébként kihagytam az előző listából!XD Ez a Trailer Park Boys, ez milyen sorozat?
Slaughter avatar
54 days ago | 2017. 04. 03. 10:27:46
#
Én is néztem az említett hármat, de sajnos csak a Trónok Harcát "fejeztem be". Gothammel én is megpróbálkoztam, de abba maradt, lehet jobb is :D Sok sorozattal végeztem már, jelenleg a Trailer Park Boys-t nézem, hatalmas :D
gigazte avatar
55 days ago | 2017. 04. 02. 09:01:16
#
TV-ben nézem a Castle-t meg a Dr Csontot. A Trónok Harcát is szoktam nézni, de az csak nyáron lesz!:-/ A vámpírnaplóknak meg sajnos vége lett, és a Grimmnek is, szóval azok kilőve. Régebben néztem a Shield ügynökeit is, de az számomra érdektelenségbe fordult, szóval valószínűleg azt nem fogom folytatni. Ezen kívül még a Gothamen gondolkoztam többször is, hogy belekezdek, de sajnos nem tudtam rávenni magam egyszer sem. Te miket nézel?
Slaughter avatar
55 days ago | 2017. 04. 02. 06:00:39
#
Az tuti :( Más, nem DC-s jellegű sorozatot nézel amúgy?