background
no avatar
atiszmusic
Level: 2
member for: 9 years, offline
134 ☀
Sugár Attila (Atisz)
40 years old, male
Tiszaújváros, Hungary

Mostmán brutál gép (Desktop PC)

Processor:Intelt akartam, de nem volt olyan slot kiosztású alaplap, ami nekem tetszene, így körülnéztem az AMD háza táján, ahol találtam olyat, amin akad bőven.
Memory:DDR4 kingstone fury. 3200MHz-et tud a proci, olyanokat is vettem. Két 8-as, kites.
Videocard:Ezt nem cserélem, most nem cpu korlátos gépem lesz, hanem gpu korlátos, de 2560x1080-hoz még elég lesz talán.
Op. system:Hát már nemigen van w7 driver az új cuccokhoz, így w10-et vagyok kénytelen használni, de nagy nehezen ezt is be lehet úgy állítgatni, hogy használható legyen.
Motherboard:Egy MSI B550 GAMING GEN3-re esett a választás, jó sok slottal, meg jópár extrával :)
Store device:Egy 120-as noname ssd van rendszernek, sata 3-on, meg egy segate skyhawk 4TB háttértárnak. Van 240-es kingstone ssd is, majd arra kéne átmásolni ezt a partíciót.
PC Case:Az ős öreg, 20 év körüli super power :) Ezzel a konfiggal tényleg sleeper gép. Így szép az élet semmi csiri-viri, bent meg egy erőmű lapul meg csendesen... Cool and Quiet ;)
Power supply:Egy chieftec 500w-osat dobtam bele, bőven elég ez nekem, az egész gép 300-nál többet nem fogyaszt. Cuki rajta az eco felirat, meg a több mint 85% hatásfok...
Monitor:Egy 25"-os LG van, ami 21:9-es. Épp elég méret, nem volna rossz nagyobb, de majd egyszer...
Keyboard:Genius slim star 126. Nagyon jó rajta gépelni, játszani sem utolsó. A kiosztás a fontos, ilyen nincs gamer-ben, de én nem is vágyok kattogós billentyűre ;) Előtte egy hama ak-220 volt ;)
Mouse:Aula ghost shark. Nagyon jó egér, csak a görgője kínlódik, mint egy olcsó fosnak. Az ogre soul-nál sikerült jóra megcsinálni, ez viszont beporosodott, és össze-vissza görget...
Others:Azóta ez megtörtént :)

| | |
VVV

Nemsoká meg is lesz rendelve a lap, memó, proci, már kosárban van, csak még egy napot várok, ha eszembe jutna valami, akkor hozzácsapom :)
Refreshed: 2023. 06. 12.
Comments
Please login to post a comment.
No comments have been posted. Be the first to comment!


Forgotten passwordRegister