Menu
enslaved
Level 30
enslaved avatar
Nincs jelentősége
43 years old, male
Hungary
Offline, last visit: 3 hours ago
member for: 5 years
System Requirements
This content of the site can only be seen by members!
If you want to be a member, please register and log in!
Post Comment
Please login to post a comment.
Comments: 12
HARD avatar
Üdv..
Szeretnék tőled kérdezni pár dolgot hátha tudnál segiteni grafikus kártya téren..de nem tudok üzenetet küldeni :/ ha érted hogy értem...
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
Szia! Többször írtad, hogy már sokszor végigvitted az Assassins Creed Odyssey-t. Elárulnád, hogy te megvetted Telemenes hajóját? 100.000 drahma az ára, de egyik videósnál sem láttam youtube-on. Köszi.😀
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@enslaved: hát én úgy vagyok vele hogy egy tört játékba beletolok kb 3-4 órát.
annyi idő alatt kiderül hogy tetszik e vagy sem.
a souls szériával is így voltam, első nekifutásra rendesen gyűlöltem a game et, de ahogy toltam vele pár órát jobban hozzászoktam és meg is tetszett, meg is vettem eredetiben a 2-3 at dlc-kel együtt.
az első rész remasteredjét majd akkor veszem meg amikor haver, mert a nehezebb helyeknél és bossoknál kiszoktuk segíteni egymást.
majd a jump force ot fogom holnap kipróbálni milyen lett.
a grafika az nagyon nem tetszik, vagyis inkább az ábrázolás, mert animekarakterekhez rohadtul nem illik ez a gumiemberes stílus, de adok neki egy esélyt mert lehet hogy játékélményben esetleg odaver a 10/7 nek.
tehát ha nálam a 10/7 et elfogja érni akkor instant buy steam en, ha nem akkor meg instant delete.

amúgy azt nem értem miért kell cinkelni egymást a kalózkodás végett.
kinek a pap kinek a papné.

aki egy olyan tört játékot tol végig ami nem tetszik neki annak egészségére tapsolja meg magát hogy rápazarolta az idejét egy olyan játékra ami neki nem tetszik.

amúgy meg pár százezer crackszívó emberke végett nem fog csődbe menni egy cég ha jó a játékuk.
példának ott van a rockstar games a gta 5 el és az ubisoft az AC szériával.
a bethesdanál a fallout 76 elég cink lett, még béta állapotban sem merném nevezni ahogy most áll a game.
koksz lett, bugos lett nem kis szinten, nejlontáskát akartak adni a gyűjtői kiadáshoz és még a frissítés sem hozta az igérteket, de még így is megvették és játszanak vele annyian mint a bűn.

neked csak annyit ajánlok hogy a mobilos fejlesztőket ne pénzeld, nem éri meg.
direkt úgy csinálnak egy játékot hogy egy idő után annyira nehéz legyen vagy egy vár építés 1-2óra legyen és ezzel rákényszerítsenek hogy használd az alkalmazáson belüli vásárlást. enyhén szólva undorító amit művelnek, ha papírra írnám az erősebb kifejezését felgyulladna a papír.

egyetlen egy pc-s játék vásárlásomat bántam meg eddig.
és az a Final Fantasy XIII-2
az eredetiben az első pálya után kivág a francba próbáltam több megoldást is és ugyanezt csinálja akkor is, felnyomtam a crack et úgy meg normálisan megy.
akkor minek vettem meg eredetiben dísznek?
0
0
0
0
enslaved avatar
@ichigo23619: Lényegében igazad van. Androiddal már rég nem foglalkozok, az eredeti steames Just Cause 4 meg folyton kifagy fekete képernyővel, szóval van ebben is valami. Amiket felsoroltál nagyrészt komoly szerep jut az online tartalmaknak is, azokat valóban megveszik a legtöbben, de ahol csak sima single van már nem ilyen egyértelmű a dolog. Persze a jó online tartalmú játékok sok hasznot hoznak a kiadóknak, olyan ez mint a zene, a magyar rock zenészek zöme koncertekből tarja fenn magát és nem a lemezeladásokból, mert arra is ugye ott van az ncore.
0
0
0
0
Andasszf avatar
@enslaved: Ncore-ről amúgysem tölt éppeszű ember a kalózokon kívül mert vírusos. Nekem eredeti win10-em van nem ncoreos kuka verzió és soha nem fagyott ki vagy buggolt be a steames, origines,uplayes jatek
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: Vas Gábor? 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
Már csak egy-két játék problémázik, de azok régebbiek. Egyelőre jónak tűnik, bár kompatibilitási problémák előfordulnak, de minden ilyen program helyett van más😀
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Na megoldódott a problémád? Valami a driverrel volt talán. 😆
0
0
0
0
Recommended


Lite versions: