background
avatar
toopa
Level: 54
member for: 14 years, offline
7.5K 💬
1.9K ☀
203 🎮
43 years old, male
Győr, Hungary

PlayStation 4 Pro (Video game console)

In use:2018. 07. - 2021. 09.
Refreshed: 2021. 11. 28.
Comments: 4
Please login to post a comment.
thug85 avatar
Csak nem konzolozol?
Pont olyan fejet vágtam mint a profilképed mikor megláttam.😀
0
0
0
0
💬 3
toopa avatar
@thug85: Dede. Nagy konzol "peasant" lettem. 😆
PS4, Switch, imádom őket.
Gép most szervízben van, de még nem hívtak hogy mi a baja. Lehet alaplap, proci csere lesz, az meg magával vonja a memórai cserét is akkor. Ez esetben szerintem váltok amd-re. Mondjuk amennyi játékot megvettem a két konzolra, nem is hiányzik nagyon a gép.
0
0
0
0
thug85 avatar
@toopa: Én nagyon régen próbálkoztam konzollal, még talán 2000 legvégén. Akkoriban jött ki a Play Station 2. Vettem egyet 84 ezer forintért, sohasem fogom elfelejteni. Vettem hozzá még néhány játékot, akkor úgy éreztem megérkeztem. Kb. 6 hónapig. Akkor kaptam rokonoktól egy Pentium 3-as processzor alaplappal. Na onnan megindult az őrület. Első PC amit én raktam össze. Vettem bele egy Nvidia TNT2 64 Mb-os VGA-t, 128 mega SD ramot, és ha jól emlékszem 2x 8 giga merevlemezt. PS 2-t úgy elfelejtettem mintha nem is lenne. Odaadtam haveromnak másfél év múlva jutott eszembe, hogy nála van.😆 Akkor visszakértem, de már nem játszottam rajta többet. Nem tudott foglalkoztatni, és ez a mai napig így maradt. PC-hez jobban tudok ragaszkodni, sokat tesz hozzá a tervezés-beszerzés-építés folyamata.
0
0
0
0
toopa avatar
@thug85: Na nálam meg pont az volt a reakció amikor megvetem a ps4-et, hogy tuti lesz egy a következő generációbol is, mert annyira megtetszett. Mondjuk fps-t nem nagyon játszanék konzolon, arra szerintem az egér+ bill sokkal jobb, de amúgy elég hamar hozzászoktam a kontrolleres irányításhoz.
Lehet öregszem, és ellustultam, de tetszik az is hogy kényelmesen elnyúlok a fotelben, ne adj isten este ágyban fekve kezemben a switch-el játszahtok.
Persze pc-ről sem szeretnék lemondani, de már nem úgy állok hozzá mint régen, hogy a konzol szóba sem jöhet.
0
0
0
0


Forgotten passwordRegister