background
avatar

gyenesmartin

Level: 61
member for: 14 years, offline
7K 💬
2.7K ☀
27 years old, male
Hungary
About me
This content of the site can only be seen by members!
If you want to be a member, please register and log in!
Favourite games
Battlefield: Bad Company 2Dead Space 2
PC setup images
No images
Comments: 229
Please login to post a comment.
no avatar
Jó avi! 😃
Az öreg Petőfi. 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Megjelöllek ismerősnek ha nem gond,úgy látom benne vagy rendesen ebben a hangtechnikában 😀
0
0
0
0
tomcat3 avatar
wish U HAppY NEw YEaR 😎
0
0
0
0
GodSie avatar
gyenesmartin Szüval neked Hd 5770-el veryHigh grafon megy???, nem rossz!! Metro Last Light 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Nem. Egyszer valamiért a feltöltési sávszélesség felment 1mbit-re. Itt már jóval ritkábban laggolt be. A bad company 2 már nem is laggolt.
0
0
0
0
Yoshaki avatar
Na, sikerült megcsinálni a lagg problémát? 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Csá! Semmi érdekes. Kipróbálom most milyen az egy AMD proci. Min vitatkoztunk?
0
0
0
0
no avatar
CS.Mi a helyzet😆,reg vitatkoztunk😆
0
0
0
0
DeanRain avatar
gyenesmartin Értem!Köszi az infot!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A licitelés bidbe kerül. Bidet meg lehet venni vagy így, hogy általad vagy általam beregisztrálnak.
Ha veszel az elég sokba kerül. Így simán visszajön az a pénz amibe kerülne az a valami. Az hogy mennyiért veszed meg az a szerencsédtől függ leginkább, mert csak az utolsó licit számít. Ha lejárt a licit és az alatt nem jött újabb akkor megvetted annyiért amennyi ki van írva. Minden egyes licit után 10 másodpercet ad.
0
0
0
0
DeanRain avatar
gyenesmartin(Már egyszer leírtam egy kisregényben a mondandóm,de frissül ez a szemét oldal és minden eltűnik) Érdekes ez a licit oldal.
Lehet van benne valami turpisság. Liciteltem egy 3D tv-re ami 300 e HuF eredeti áron. Mivel nem automatikus a zárás,így az végső ár és nyertes bármi,bárki lehet...mi van ha 150 e HuF -nál áll meg a számláló? Honnan fizetem ki az összeget?Miből? Még nem láttam végig itt licitet az oldalon..nem tudom mennyinél áll meg a számláló általában,de mint írják változó..termék függő,és látogatás függő..de könnyen ráfizethet az ember..mert ugye találomra választják ki a licitelők között a győztest...ha jól vettem ki..és nem az nyer,aki több BID-et áldoz a termékre. Te már "nyertél" valamit? A reklámra gondolom,csak a plusz BID-ek miatt volt szükség!😜
0
0
0
0
Yoshaki avatar
Ott a baj 😃 nekem sem csinálta egyik játéknál sem, csak BF...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Érdekes, hogy csak battlefieldeknél. Se codoknál, se mass effectnél, se crysis2-nél se nfs-nél nem volt ilyen baj. Csak Bad company 2 és battlefield 3. Még a BF 1942 is elment.
https://www.pingtest.net/result/76280928.png Nem valami jó.
Ez se rossz amit utána csinálltam.
https://www.pingtest.net/result/76281112.png
0
0
0
0
Yoshaki avatar
Szia! Battlefield 3 alatt a lagg azért van mert nagy a Jitter értéked! http://www.pingtest.net nézd meg, aximum 2-3nak szabad lennie. ha ennél nagyobb, akkor először EA support, majd ha nem működik úgy sem, internet kábelcsere... ha ez sem jó akkor telefon a szolgáltatónak. nekem két modem csere után sem oldódott meg, majd mikor azt mondtam hogy a fogyasztóvédelemhez forfulok, egyszercsak jólett... hiába mondják majd hogy nem tudnak mit csinálni, tudnak. 😀 remélem segítettem, ezt végigjártam én is 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ebben az árban, csak ez a Maxell Metallics van aminek elég jó hangja van. Utána a Soundmagicok, Brainwazok, Vsonic-ok stb...
Media Marktban ki lehet próbálni ez a fülest.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Oké,köszi a segítséget! 😀
szerk: most találtam egy jó fülhallgatót,azt írják nagyon jó: Philips SHE3570WT jack
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Akkor 3000-ig milyet ajánlasz?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ennyiért nem fogsz kapni normális fülest. A minimum az a Maxell Metallics. Ez alatt szinte mindegyik füles ugyanúgy szól.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Csá! Venni szeretnék fülhalllgatót X8-hoz,mert a gyári nem a legjobb. Olyan kéne ami jack dugos,rendesen hallani a basszust és olyan legyen amit rendesen bele lehet tenni a fülbe,ami állítható nagyságú az gumicucc. 😆
Én ezt néztem ki,ez jó szerinted?
http://phonedika.hu/sony_ericsson_mh650_sztereo_headset_fekete_35mm_10652?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Köszi!
0
0
0
0
Bicike avatar
Hello!
Kérhetek egy szívességet?
Feliratkoznál erre a csatornára?
[LINK]
Köszi😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Megjelöltelek, ha nem gond.😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ja. Nem tudom akkor nekem miért lett annyi. Lehet a csíkozás miatt.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
1. Még mindig nem sok embert érdekel a tuning. Még ha téged igenis.
2. A 2 vs 4 mag csak nagyon erős vga-k mellett jön ki
3. GTX 680-ashoz meg nem egy 30 000ft-os procit kell venni.

pro:
-későbbi fejleszthetőség (még ha használtan is, de a nagyobb sandyk/ivyk, jóval erősebbek ettől)
-alaplap több érdekességeket támogat (akár) natívan:sata3, usb3, virtu stb
-olcsóbb alaplap
-kissebb fogyasztás
-elég az alaphűtő ami halk

kontra:
-4 teljes magot igénylő játékoknál lehet egy kis lemaradás, de kell hozzá vga, hogy kijöjjön.
-(többet nem tudok)
Spoiler!
A gtx 680, csak példa, mert míg meg nem jelenik a 7970 ghz edition addig ez a legerősebb egy gpu-s kártya.

A végéhez közeledik ez az örökös vita?
0
0
0
0
Zori86 avatar
Komolyabb számításokat végtő progiknál van nagyobb teljesítménybeli különbség, (emiatt adtam el az FX-et) de ez gondolom nem érdekel, játékok esetében egy jó vga mellett i3-hoz képest i5, FX, i7 minimális pluszt hoz. Aki játékra vesz gépet és van pénze, annak jelenleg i5 2400, 2500, 2500k magasan elég és szerintem jövőre sem kell procit váltania, aki kicsivel kevesebb szeretne rászánni az i3 2100, 2120, mert ezekkel is vígan mennek a játékok. Igazából a mai procik többsége, mint AMD mint Intel fronton a jákoknak bőven elég, én azt mondon aki teheti VGA-ra áldozzon több pénz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ezaz, hogy jelenleg az i3 2100/2120 a legjobb vétel (használtan, mivel nem régi processzor így még ha használt is kell rajta lennie garanciának, meg a processzorok nem valami elromló dolgok). De próbáld meg meggyőzni Gokut. Vagy azt mondja, hogy phenom 965 (amihez kell még hűtő is) vagy fx 8120-at (ezzel nincs is bajom, jó áron lesz, de lejjebb kéne még mennie). Intel eszébe sem jut. Mert akkor már az a valaki "izomcsőlátású" intel fan. Pedig I5-e van.
Amik voltak processzorok arról tudnál beszélni egymáshoz képesti teljesítményben?
0
0
0
0
Zori86 avatar
Lényegében ha jól olvasom, akkor minél kevesebb pénzből szeretnél venni egy jó kis procit és hát ugye elsősorban játékra kell. Szintetikus teszteknek nem vagyok nagy híve szóval abba nem szeretnék belemenni, inkább játékos felhasználói szempontból közelíteném meg a dolgot. 20ezer ft körül a legjobb vétel i3 2100 és kész, játékok imádják és rövidtávon sokat már nem fog az értékékéből veszíteni...ami azt jelenti, hogy upgrade esetén nem lehet rajta sokat bukni.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Gokuval mindig elkezdünk vitatkozni azt már észrevehettétek.😆 Nem baj legalább jobban megtanulok gyorsan gépelni.
Jó lenne ha megosztanád a véleményed.😀
0
0
0
0
Zori86 avatar
Jól elvagytok. 😀 Egyébként micsodán indult ki ez az egész? Nekem volt FX is, volt i3, i5 2400-em jelenleg pedig van egy G850-em illetve egy i7-esem, ha érdekel titeket megosztom a tapasztalatokat.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ezek a nagy csoda cpu-k csak az igazán gamer embereknek van kitalálva. De az átlag ember ha régen vett I3 530-at (kb athlon II X4-es teljesítmény) akkor az simán teht bele 35-ért I7 870-es processzort. Igaz, hogy már régi, de ellenfelet ebben az árban a mostaniak között aligha lehet mondani.
Nagyjából ugyanez lesz majd a mostani foglalatoknál is.
Spoiler!
De egy biztos, addig nem térek át nyugodt szívvel az AMD felé amíg nem lesz jó az a vishera.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Nem mindenkit érdekel a tuning. A legtöbb ember aki ilyen gépeket akar venni, még nem is hallott ilyenről.
Az lehet, hogy akkorra már csak hardveraprón lehet kapni majd, de a teljesítmény nem fog megváltozni, és alaplap sem kell hozzá új. Mert akkorra már a mostaniak sem fognak annyit érni, hogy megérje lecserélni.
Intelnél ez az ivy volt az utolsó az tény. Utána jön majd az 1150-es foglalat. Elég érdekesek ezek. Nem azért cserélgeti ilyen sűrűn az intel a foglalatokat, mert neki ez tetszik, hanem így lehet a legtöbb előrelépést csinállni. Az AMd már régóta az ennél van és alig adott ki jobbakat, mint a phenom x6-osok.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Oda ahova az fx8120 fölösleges oda az i5 még jobban az lesz. Ezt nem vitatom.
A legtöbb embernek elég az I3 (akár használtan is, mert ezeket úgysem lehet tuningolni amivel elromolhatna).
Ha most ajánlanám a phenom 965-öt mire az kevés lesz, mire lehetne majd fejleszteni ami jóval gyorsabb attól? Az I3 2120, meg phenom 965 nagyjából egyforma szinten vannak.
A 965-öt nem lehetne mire fejleszteni csak majd az fx8xxx-re (későbbi vishera nem tudom mit fog majd teljesíteni, de ha jó lesz akkor itt most megígérem, hogy onnantól a 965-öt ajánlom) addig az intelnél akár i7-re is lehetne. Mire kevés lesz I3 addigra az i5-nek meg i7-nek is lejjebb mennének az árai.
Majd talán Q3-ban megjelenik a vishera amit már nagyon várok. Legfőbbképp nekem az fogja eldönteni, hogy ajánljam-e tovább az intelt vagy sem.

Elég sokat olvastam ennek utána kérdezgettem embereket akiknek volt jópár processzoruk, szinte mindd azt mondta, hogy megérte intelre cserélni, de te vagy az egyetlen kivétel aki nem ezt mondja.
Sokáig AMD-s voltam, sokáig amd-t akartam venni (személyszerint 955-öt), de utána láttam, hogy az i3 alig marad el játékokban, + újabb is. A foglalatába erősebb processzorok tehetők bele.
Én is alig akartam elhinni, hogy most az intel ilyet alkotott. Aztán rájött még a bulldozer "bugdácsolása".
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Azzal tisztában vagyok, hogy még nem elég erősek a processzorok az 1gpus- csúcskártyák kihasználásához. Ezt már nem tudom hányszor írtam le. Ár/érték arányban gondolkodok, de miért baj az ha kicsivel drágábban olyan processzort lehet kapni ami elég lehet 2 csúcs gpu kihasználására + szinte feleannyit fogyaszt. A játékok még egy ideig a 6 magot sem fogják kihasználni, nemhogy a 8-at. De miért szidod annyira? Miért vettél akkor I5-öt? Simán visszaválthatnál a hőn szeretett fx-edre és még +pénzt is kapnál. Miért nem teszed?
Attól, hogy most intelem van simán áttérhetnék amd-re. Igaz nekem nem nagyon érné majd meg, a későbbi vga fejlesztés miatt.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Azt is írtam, hogy néhány dologban gyengébb lehet az I3. De azt is, hogy újabb technológiával készült: kevesebb fogyasztás/jobb fejleszthetőség. Később, meg lehetne I5-öt vagy I7-et beletenni. Míg AMD-nél csak fx-et. Most ugye csak extrém körülmények közt jön ki a különbség, de később viszont jól jönne majd az a plusz teljesítmény játékokban. Ráadásul plusz alaplapot sem kéne majd venni.
0
0
0
0
Cooley avatar
Nem csak annyi, azt mondtam, hogy figyelembe kell venni azt is. Nézőpont kérdése, hogy melyik a jobb, butaság egy az egyben kijelenteni, hogy az i3 jobb.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Csak annyi hogy húzható a phenom?
Félreértés ne essen, nem szarozom le a phenomt, csak azt mondom, hogy jelenleg az I3 a jobb.
0
0
0
0
Cooley avatar
Azokkal a tesztekkel a HT képességét akartam szemléltetni, DA alatt egyértelműen jobban szerepelnek az Intelek... Viszont ha visszatérünk konkrétan a 2 proci összehasonlításához, akkor figyelembe kell venni azt is, hogy a 965 húzható rendesen, míg az i3 egy drága lappal is csak nagyon minimálisan. Az FX-et meg úgy kevertem bele, hogy itt a profilodnál, meg már sok helyen máshol is említetted, a HT-val egyetemben, és nem tűnt még fel, hogy mindent tudnál, amiket írtam. Gondoltam tisztázom a helyzetet a jövőbeni felesleges viták elkerülése érdekében.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Dragon Ageről ennyi
[LINK]
Egyforma erősek, és mint írtad is, jól kihasználják a phenom 4 magját
A ht-t nem úgy írtam, mint egy létforma. De játékoknál számít valamennyit.
Amiket írtál azokat, mindet tudom, de csak annyit akartam mondani, hogy így kb egyenértékű a phenom 965-el, még olyan játékokban is amik kihasználják 4 magot.
Az fx-et nem tudom miért keverted bele.
0
0
0
0


Forgotten passwordRegister