background
avatar

bitpork

Level: 42
member for: 13 years, offline
3.2K ☀
1.2K 💬
101 🔥
45 years old, male
Hungary
About me
This content of the site can only be seen by members!
If you want to be a member, please register and log in!
Favourite games
StarfieldColony Ship: A Post-Earth Role Playing GameCyberpunk 2077Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPGATOM RPG: Post-apocalyptic indie gameSid Meier's Civilization VIFallout 2The Witcher 3: Wild HuntELEXShadowrun: Hong KongShadowrun ReturnsWasteland 2
PC setup images
No images
Comments: 14
Please login to post a comment.
Aredarn avatar
Jó látni, hogy van még valaki akit nem csak a Multis shooterek érdekelnek hanem a jó régi RPG-k (meg az újak) 😀
0
0
0
0
💬 7
bitpork avatar
@Aredarn: 😀 Sajnos már kihalóban vagyunk a magunk lassúságával és megfontoltságával. Ma az számít h 10 perc alatt megkapja a maga adrenalin adagját a nép 😞
0
0
0
0
Aredarn avatar
@bitpork: 10 perc még arra sem elég hogy a kitaláljam a karakterem nevét, nemhogy a kinézetét megcsináljam 😃
0
0
0
0
bitpork avatar
@Aredarn: Én két napja előkotortam az Obliviont, de a hétvégén nem tudtam magam átverekedni a karaktergeneráláson 😃 De így jó ez! Atom RPG megvan?
0
0
0
0
Aredarn avatar
@bitpork: Morrowind: 187 óra, Oblivinon, 78 óra (épp játszok vele a thives guildes küldiket csinálom,) . Én is ezekkel játszok. Az Atom RPG-t láttam már korábban, de még nem próbáltam. Olyan mint a fallout 1/2 és a wasteland keveréke.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Aredarn: Morrowind-et megjelenéskor kínoztam, nem is tudom meddig 😀 Azóta sem jött ki annyi tartalom egy CD mennyiségében - az egyik legjobb gamma mai napig.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@bitpork: Az biztos. Nagybátyám is valamikor akkor kezdte amikor megjelent (én csak 2017-ben), de valami 350 óráról beszélt kb mire 100% ig kivitte és akkor még meg sem jelent a Bloodmoon DLC.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Aredarn: Van abban több is! Ugye eleve ott kezdődik h nem ad markereket mit hol találsz csak leírja hogy x út mellett látsz egy jó kis sziklát és attól balra kicsivel... bazz mennyit szopatott ezekkel 😃 A másik, meg hogy az npc-k feszt mászkálnak. Nem áll ám egy helyben hogy megtaláld, hanem éli az életét. A mágia rendszere is sokkal de sokkal jobb volt. Lehetett mindent IS csinálni. Lehet most hogy beszélünk róla előkotrom megint 😀😉
0
0
0
0
bitpork avatar
Nagyon szépen köszönöm!
0
0
0
0
AlyesRock avatar
Spoiler!
happy birthday! 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
TheWitchHunter9
2015. 11. 07. 13:36:31 Köszönöm szépen! Igyekeztem 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
Uhhhh, na ha valahol akkor itt nem számítottam erre 😲

Köszönöm szépen!
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Üdvözlet neked ! Te itt most annak lehetsz részese , amiben még a legrosszabb rémálmaidban se mernél találkozni ! Megtudhatod hány százalék annak az esélye , hogy az adott játék megfelelően fog e teljesíteni a konfigurációdon !
😆
0
0
0
0


Forgotten passwordRegister